Majkić: Uzalud galama, nisu uspjeli smijeniti Tegeltiju i dočepati se pozicije kojom bi Bošnjaci ‘vedrili i oblačili’ pravosuđem BiH

Uzalud galama, nisu uspjeli smijeniti pred. VSTS Milana Tegeltiju i dočepati se željene pozicije kojom bi Bošnjaci ‘vedrili i oblačili’ pravosuđem BiH

Dušanka Majkić, zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamenta BiH oglasila se juče na svom Twitter nalogu nakon završene sjednice VSTV-a na kojoj se, između ostalog, govorilo i o ostavci predsjednika VSTV-a Milana Tegeltije.

– Uzalud galama, nisu uspjeli smijeniti pred. VSTS Milana Tegeltiju i dočepati se željene pozicije kojom bi Bošnjaci ‘vedrili i oblačili’ pravosuđem BiH. Eh, da im je Meddžida Kreso još jedan krug – napisala je Majkić.

– A je li EU, OHR, UO Savjeta za implementaciju mira, bilo ko iz međunarodne zajednice ili političkog Sarajeva, bilo ko, pozvao Osmicu da odstupi sa pozicije direktora OBA jer mu je istekao mandat, nema potrebnu kvalifikaciju, zloupotrebljava  poziciju? Niko! – zaključila je Dušanka Majkić.

(DEPO PORTAL/dg)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*