Otac preminule Amine (20) iz Kaknja smogao snage i ispričao šta se dogodilo: “Ogorčen sam na zdravstvo… Nisam je ni zagrlio ni poljubio”

KAKANJ – Adil Čajo je otkrio kako su izgledali posljednji dani života njegove kćerke, te koje je ljekare i medicinske sestre morao buditi da pomognu njegovom djetetu.

Ove sedmice je preminula Amina Čajo (20), iz Kaknja. Vijest o preranoj smrti djevojke šokirala je Kakanj.

Nakon nekoliko dana, njen otac Adil Čajo smogao je snage ispričati za „Avaz“ šta se dogodilo i kako je preminula njegova kćerka.

– Ogorčen sam na zdravstvo. Moje dijete je umrlo, nisam je ni zagrlio ni poljubio – kazao je kroz gorke suze u šokantnoj ispovijesti za „Avaz“ Adil Čajo.

Amina Čajo, Foto: Facebook

Otkrio je kako su izgledali posljednji dani života njegove kćerke, te koje je ljekare i medicinske sestre morao buditi da pomognu njegovom djetetu.

– Posljednji put kada smo se čuli, osjetio sam da nikako nije dobro. Zaplitala je jezikom i samo mi je govorila da je žedna. Rekla mi je da je nikada nisu ni presvukli. Kasnije smo se ponovo čuli i bolje je zvučala. Sve je bilo uredu. Ujutro sam krenuo na posao, nisam imao mira i nazvao sam je. Nije mi se javila. Znao sam da nešto nije uredu. Pustim da prođe vremena, zovem je, nedostupna. Meni je samo kroz glavu prošlo „Nema moje Amine“ – ispričao je kroz suze Adil Čajo.

Kompletna ispovijest biće objavljena u sutrašnjem printanom izdanju „Dnevnog avaza“.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*